Tervetuloa rekisteröitymään eQ:n verkkopalveluun.


Rekisteröityminen on maksuton ja sen suorittaminen vie vain muutaman minuutin. Omien tietojen ja asiakaskartoituksen täydentämisen jälkeen pääset tekemään rahastomerkintöjä. eQ:n verkkopalveluun kirjaudutaan aina vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla.

Rekisteröitymällä pääset myös hallinnoimaan jo olemassa olevaa eQ-asiakkuuttasi. Verkkopalvelun kautta pääset tarkastelemaan ja päivittämään omia tietojasi, seuraamaan eQ:ssa olevien sijoitustesi tilannetta sekä antamaan niihin liittyviä toimeksiantoja. Verkkopalvelun avulla voit hoitaa sijoituksiasi missä ja milloin vain.

Yhteisö/yritys voi valtuuttaa henkilön hallinnoimaan yhteisön/yrityksen salkkua verkkopalvelussamme täyttämällä valtuutuslomakkeen. Valtuutuslomakkeen saat täältä. Lomakkeesta löytyy ohjeet verkkopalvelun käyttöönottoa varten.

Mikäli haluat avata asiakkuuden alaikäiselle, ole hyvä ja ota yhteyttä eQ asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa verkkopalvelun käyttöön ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)eQ.fi tai puhelimitse ma-pe klo 9-16 (09) 6817 8700 (pvm/mpm).

Aloita rekisteröityminen tunnistautumalla omilla pankkitunnuksillasi.