eQ:ssa työskentelee yhteensä 90 varainhoidon ja corporate finance ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

eQ:n kiinteistösijoitustiimiin haetaan kiinteistökehityspäällikköä tai - insinööriä!


eQ Kiinteistörahastoilla on vahva markkina-asema ja rahastot jatkavat kasvuaan. eQ Kiinteistörahastoilla on tällä hetkellä n. 2,4 miljardin euron kiinteistöomaisuus. Rahastot sijoittavat moderneihin yhteiskunta-, toimitila- ja asuinkiinteistöihin. Dynaaminen työyhteisömme hakee nyt vahvistusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kiinteistöliiketoiminnan eturivissä. Toimenkuva sisältää monipuolisesti kiinteistöjen omistamiseen ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä, joita ovat mm.:

  • nimettyjen kohteiden johtaminen sisältäen mm. vuokralaissuhteet, kannattavuus, manageerauksen johtaminen, kohteen kaupallinen kehittäminen, investoinnit
  • kiinteistökehityshankkeisiin osallistuminen/johtaminen, rakennuttamisen johtaminen ja suunnittelun ohjaus
Toimintamme perustuu vahvan kumppaniverkoston johtamiseen. Vastuullisuus on kiinteä osa kaikkea tekemistämme.

Haemme kiinteistöalan osaajaa, jolla on muutaman vuoden kokemus, motivaatio uuden oppimiseen ja toimintatapojen kehittämiseen. Tehtävä edellyttää tiimityöskentelytaitoa, kykyä toimia tehokkaasti kumppaniverkoston kanssa ja ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta sekä positiivista ja aktiivista asennetta.

Tehtävänkuvaa ja eri osa-alueiden painotuksia voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Alaharju, p. 040 510 6890, kimmo.alaharju(at)eq.fi

Hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoivomuksen pyydämme lähettämään 19.4. mennessä, sähköpostilla osoitteeseen kimmo.alaharju(at)eq.fi.


________________________________________________________________________________

Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus". eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.